> AZ Zeno  >  nieuws  >  AZ Zeno opent Covid-testcentrum op campus Maldegem

AZ Zeno opent Covid-testcentrum op campus Maldegem


doctor-testing-woman-for-illness-2021-09-24-04-11-41-utc.jpg
doctor-testing-woman-for-illness-2021-09-24-04-11-41-utc.jpg

03-12-2021

Wie geen covid-symptomen vertoont maar zich wil/moet laten testen, kan dat vanaf maandag 6 december ook op de AZ Zeno campus Maldegem, langs de Brugse Steenweg 183E. Het testcentrum werkt enkel op afspraak, en is open op maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag.

Vanaf maandag 6 december opent AZ Zeno een covid-testcentrum op de campus Maldegem. Enkel niet-symptomatische patiënten kunnen zich aanmelden voor een test (pre-operatief, reizen, evenementen, hoogrisico contacten, enz….).

Je laten testen kan enkel op afspraak, telkens op maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag. Via deze link kan je vlot en snel online een afspraak inplannen. Wie niet beschikt over de mogelijkheid om online te reserveren, kan telefonisch contact opnemen met het onthaal van de campus Maldegem via 050 533 000.

Met dit nieuwe testcentrum geeft AZ Zeno alle inwoners in en rond Maldegem een extra, toegankelijke en dicht-bij-huis optie om zich te laten testen. Wie wel symptomen heeft neemt altijd eerst contact op met de huisarts, die zal beslissen wat er moet gebeuren. 


 terug naar het overzicht