> AZ Zeno  >  nieuws  >  AZ Zeno campus Maldegem neemt nieuw gebouw / nieuwe locatie in gebruik

AZ Zeno campus Maldegem neemt nieuw gebouw / nieuwe locatie in gebruik


Web3.jpg
Web3.jpg
Web1.jpg
Web2.jpg
Web4.jpg

15-07-2021

De AZ Zeno campus Maldegem is een onderdeel van het AZ Zeno ziekenhuis in Knokke. De voorbije 15 jaar vond je de campus terug in de Stationsstraat 27, maar deze locatie werd gaandeweg te klein. De oude Rijkswachtkazerne bleek - na grondige verbouwingswerken - de ideale plaats om uit te breiden. Vandaag 15 juli 2021 werd de nieuwe campus aan de Brugse Steenweg 183E officieel in gebruik genomen.

De nieuwe campus bevindt zich aan het rond punt langs de Brugse Steenweg, nummer 183E. Patiënten kunnen er terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, psychiatrie, orthopedie, reumatologie, endocrino-diabetologie , algemene chirurgie en mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Daarnaast is er een gespecialiseerd hoorcentrum aanwezig.

Nieuw: voortaan ook radiologie | medische beeldvorming

Op de nieuwe locatie van de AZ Zeno campus Maldegem kan je voortaan ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan radiologische onderzoeken en medische beeldvorming. Daartoe investeerde AZ Zeno in gloednieuwe hoogtechnologische apparatuur voor mammografie of borstonderzoek, RX en echografie. Wie een radiologisch onderzoek nodig heeft kan binnen de 2 werkdagen langskomen.

Afspraak plannen

Een consultatie plannen kan telefonisch via 050 533 000, of online via www.azzeno.be (afhankelijk van de arts of discipline).

Eerste patiënt in de bloemetjes gezet

De allereerste consultatie deze ochtend op de nieuwe campus was weggelegd voor Thérèse, die met plezier in de bloemetjes werd gezet.

Rondleiding

Voor wie nieuwsgierig is en graag een kijkje neemt in de nieuwe campus organiseert het ziekenhuis binnenkort enkele rondleidingen. Voor de concrete data hou je best onze website in de gaten, of de facebookpagina van het ziekenhuis: www.facebook.com/AlgemeenziekenhuisZeno.


 terug naar het overzicht