> AZ Zeno  >  nieuws  >  Je bezoek aan AZ Zeno voorbereiden

Je bezoek aan AZ Zeno voorbereiden


Kom je binnenkort naar AZ Zeno voor een consultatie, opname of bezoek? Lees onderstaande informatie door en bereid je bezoek optimaal voor: 

 

COVID-19

Om de veiligheid in het ziekenhuis te garanderen, vragen wij om de actuele maatregelen door te nemen en te respecteren. Je vindt hier een overzicht. 

 

Thuismedicatie

Om je goed te kunnen behandelen vragen onze zorgverleners welke medicatie u thuis neemt. Breng altijd je actueel thuismedicatie-schema mee naar het ziekenhuis. Indien je dat wil, kan je een voorbeeldschema downloaden. Een geschreven blaadje met deze info is natuurlijk ook voldoende. 
 

Werkzaamheden campus Knokke-Heist 

Op 19 oktober 2020 starten de voorbreiende werken voor de heraanleg van het kruispunt met de Kalvekeetdijk. De werken zullen meer dan een jaar duren. Het ziekenhuis blijft tijdens de volledige duur van de werken vlot bereikbaar. Volg de gele borden naar AZ Zeno. Acteuele informatie over deze werken vind je op https://www.wegenenverkeer.be/werken/heraanleg-kruispunt-kalvekeetdijk 
 

Nieuwe tijdelijke inkom voor campus Blankenberge 

De campus in Blankenberge wordt grondig verbouwd. In kader van deze werken vind je de inkom van het ziekenhuis vanaf eind oktober 2020 aan de achterkant van het ziekenhuis. De gekende inkom aan de voorkant sluit voor de periode van ongeveer 1 jaar. Op het plannetje zie je hoe je ons makkelijk kan bereiken.  

 

 

 

 


 terug naar het overzicht