> AZ Zeno  >  nieuws  >  Verbouwingen Campus Blankenberge en Campus Maldegem

Verbouwingen Campus Blankenberge en Campus Maldegem


Inkom.jpg
Inkom.jpg
A209_UO0102092020_variantlogo_beeld2.png
20200409_161051.jpg

24-08-2020

AZ Zeno blijft evolueren. Zo krijgen de campus Blankenberge en de campus Maldegem een grondige facelift. Check hier de stand van zaken.

 

Campus Blankenberge

De werkzaamheden aan de campus Blankenberge vorderen vlot. Inmiddels is de tweede fase afgerond. Met de vernieuwing van Vleugel E zijn we aanbeland bij de meest ingrijpende fase. De grootste wijziging die dit meebrengt: voortaan situeert de hoofdingang zich tijdelijk aan de achterzijde, via de parking & tuin. Het oude onthaal is niet meer in gebruik.

De verbouwingswerken zijn inmiddels goed gevorderd. Met fase 3 is nu de meest ingrijpende fase ingegaan. Het vernieuwde ziekenhuis zal volledig afgewerkt zijn in 2022. Wij kijken alvast uit naar de officiële opening!

Fase 1: Buitenaanleg/parking: afgewerkt

De omgeving van het ziekenhuis in Blankenberge kreeg een nieuwe uitstraling. Vanaf de Dr. F. Verhaeghestraat kom je voortaan op de parking. De 150 brede parkeerplaatsen baden in de groene omgeving van de stadstuin. Langsheen het vernieuwde terras bereik je de inkom.

Fase 2: Voorbereidingen en aanloopwerken in het ziekenhuis: afgewerkt

Grondige voorbereidingen zijn cruciaal voor een vlot verloop van verbouwingswerken. Zo dienden we vooraf een aantal zaken te herschikken en herinrichten, waaronder de tijdelijke verplaatsing van de inkom.

Fase 3: Renovatie Vleugel E: nu gestart

Inmiddels is de grondige renovatie van Vleugel E gestart. Die wordt quasi volledig gestript en heringericht, inclusief nieuwe ramen. Door de ingrijpende werken, is de vleugel anderhalf jaar niet in gebruik. Vleugel E wordt een ruim en lichtrijk deel van de campus, met een vlotte toegankelijkheid en een uitnodigend interieur.

Spoeddienst blijft open op dezelfde locatie

Ook tijdens de verbouwingen blijft de spoeddienst, net als alle andere afdelingen, gewoon open. De toegang tot Spoed blijft ongewijzigd, in tegenstelling tot de hoofdingang. In dringende gevallen verlies je dus geen tijd met zoeken of rondrijden. Je kan steeds rekenen op een snelle en vlotte behandeling.
 Campus Maldegem

De werken starten binnenkort. We houden je hier op de hoogte van de vorderingen.

 


 terug naar het overzicht